vuurwerkdealer: Vuurwerkreus Oud-Beijerland

Zinkweg 95 - Oud-Beijerland

Kies andere dealer

Direct online vuurwerk kopen t/m 31 december

Vuurwerk Hoekschewaard

Vuurwerk kopen in Hoekschewaard

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Hoekschewaard bij Vuurwerkreus Oud-Beijerland. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Hoekschewaard.
Vuurwerkreus Oud-Beijerland is dé vuurwerkdealer voor de regio Oud-Beijerland, Barendrecht, Rotterdam en Hoekschewaard. Ook veel mensen uit Heerjansdam, Rhoon en Rotterdam-Zuid kopen vuurwerk bij Vuurwerkreus Oud-Beijerland.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Hoekschewaard is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Hoekschewaard naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Zinkweg 95 te Oud-Beijerland zijn:

Openingstijden voor afhalen bestellingen en losse verkoop:
Donderdag 29 december van 08:00 tot 20:00 uur
Vrijdag 30 december van 08:00 tot 20:00 uur
Zaterdag 31 december van 07:00 tot 17:00 uur

LET OP: Het is NIET mogelijk om uw bestellijst van te voren bij ons filiaal in te leveren.
Voorverkoop uitsluitend via de webshop
Afhalen van uw bestelling is ALLEEN mogelijk in het filiaal waar u ook besteld !

Komt u uit Hoekschewaard?

Koop uw vuurwerk dan bij Vuurwerkreus Oud-Beijerland in Oud-Beijerland. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Overschie, Ridderkerk of Capelle aan de IJssel komt.