Nog 43 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Vuurwerkreus Oud-Beijerland

Zinkweg 95 - Oud-Beijerland

Kies andere dealer

Vuurwerk Overschie

Vuurwerk kopen in Overschie

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Overschie bij Vuurwerkreus Oud-Beijerland. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Overschie.
Vuurwerkreus Oud-Beijerland is dé vuurwerkdealer voor de regio Oud-Beijerland, Oud-Beijerland, Rotterdam en Hoekschewaard. Ook veel mensen uit Heerjansdam, Rhoon en Rotterdam-Zuid kopen vuurwerk bij Vuurwerkreus Oud-Beijerland.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Overschie is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Overschie naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Zinkweg 95 te Oud-Beijerland zijn:

WEBSITE STAAT EVEN DICHT
ONDUIDELIJKHEID
AFHALEN EN BEZORGEN IS NIET TOEGESTAAN
WORDT VERVOLGD

ALLEEN BESTELLINGEN
GEEN LOSSE VERKOOP
ALLEEN BESTELLINGEN AFHALEN
zaterdag 19 december 10.00 tot 16.00 uur
maandag 28 december 10.00 tot 16.00 uur
Dinsdag 29 december 10.00 tot 16.00 uur
Woensdag 30 december 10.00 tot 16.00 uur
Donderdag 31 december 10.00 tot 16.00 uur

Komt u uit Overschie?

Koop uw vuurwerk dan bij Vuurwerkreus Oud-Beijerland in Oud-Beijerland. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Overschie, Ridderkerk of Capelle aan de IJssel komt.