Nog 43 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Vuurwerkreus Rotterdam

Anth. Kuylstraat 98 - Rotterdam

Kies andere dealer

Vuurwerk Capelle aan de IJssel

Vuurwerk kopen in Capelle aan de IJssel

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Capelle aan de IJssel bij Vuurwerkreus Rotterdam. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Capelle aan de IJssel .
Vuurwerkreus Rotterdam is dé vuurwerkdealer voor de regio Rotterdam, Oud-Beijerland, Rotterdam en Hoeksewaard. Ook veel mensen uit Heerjansdam, Rhoon en Rotterdam-Zuid kopen vuurwerk bij Vuurwerkreus Rotterdam.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Capelle aan de IJssel is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Capelle aan de IJssel naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Anth. Kuylstraat 98 te Rotterdam zijn:

ALLEEN BESTELLINGEN
GEEN LOSSE VERKOOP
ALLEEN BESTELLINGEN AFHALEN
zaterdag 19 december 10.00 tot 16.00 uur
maandag 28 december 10.00 tot 16.00 uur
Dinsdag 29 december 10.00 tot 16.00 uur
Woensdag 30 december 10.00 tot 16.00 uur
Donderdag 31 december 10.00 tot 16.00 uur

Komt u uit Capelle aan de IJssel ?

Koop uw vuurwerk dan bij Vuurwerkreus Rotterdam in Rotterdam. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Overschie, Ridderkerk of Capelle aan de IJssel komt.