Nog 44 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Vuurwerkreus Barendrecht

Deventerseweg 44 - Barendrecht

Kies andere dealer

Vuurwerk Rotterdam

Vuurwerk kopen in Rotterdam

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Rotterdam bij Vuurwerkreus Barendrecht. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Rotterdam.
Vuurwerkreus Barendrecht is dé vuurwerkdealer voor de regio Barendrecht, Oud-Beijerland, Rotterdam en Hoeksewaard. Ook veel mensen uit Heerjansdam, Rhoon en Rotterdam-Zuid kopen vuurwerk bij Vuurwerkreus Barendrecht.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Rotterdam is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Rotterdam naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Deventerseweg 44 te Barendrecht zijn:

Vrijdag 28 december 08.00 tot 21.00 uur
Zaterdag 29 december 08.00 tot 21.00 uur
Maandag 31 december 08.00 tot 17.00 uur

Komt u uit Rotterdam?

Koop uw vuurwerk dan bij Vuurwerkreus Barendrecht in Barendrecht. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Overschie, Ridderkerk of Capelle aan de IJssel komt.