Nog 27 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Vuurwerk Dijkers Mander

Veendijk 41 - Mander

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Ootmarsum

Vuurwerk Ootmarsum

Vuurwerk kopen in Ootmarsum

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Ootmarsum bij Vuurwerk Dijkers Mander. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Ootmarsum.
Vuurwerk Dijkers Mander is dé vuurwerkdealer voor de regio Mander, Vasse, Tubbergen en Ootmarsum. Ook veel mensen uit Uelsen, Reutum en Agelo kopen vuurwerk bij Vuurwerk Dijkers Mander.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Ootmarsum is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Ootmarsum naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Veendijk 41 te Mander zijn:

2e kerstdag showroom geopend vanaf 13:30 uur. (voorverkoop).

Verkoopdagen:
28 december 08:00 - 20:00
29 december 08:00 - 20:00
31 december 08:00 - 17:00

NIEUW: Tijdens de verkoopdagen ook volop DUITS vuurwerk verkrijgbaar.

Komt u uit Ootmarsum?

Koop uw vuurwerk dan bij Vuurwerk Dijkers Mander in Mander. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Langeveen, Geesteren of Tubbergen komt.