Nog 24 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: De Loods vuurwerk

Jan van Speykstraat 20 - Vught

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Den bosch

Vuurwerk Den bosch

Vuurwerk kopen in Den bosch

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Den bosch bij De Loods vuurwerk. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Den bosch.
De Loods vuurwerk is dé vuurwerkdealer voor de regio Vught, Sint-michielsgestel, Esch en Boxtel. Ook veel mensen uit Gemonde, Haaren en Vlijmen kopen vuurwerk bij De Loods vuurwerk.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Den bosch is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Den bosch naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Jan van Speykstraat 20 te Vught zijn:

Verkoopdagen:
Vrijdag. 28 December 08:30 - 22:00 uur
Zaterdag. 29 December 08:30 - 22:00 uur
Maandag. 31 December 08:30 - 22:00 uur
Zondag. 30 December Kijk & Besteldag
12:00 - 18:00 uur
Komt u uit Den bosch?

Koop uw vuurwerk dan bij De Loods vuurwerk in Vught. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Cromvoirt, Den dungen of Den bosch komt.