Nog 96 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Mons vuurwerk Hoogvliet

W.Tellplaats 29 t/m 31 - Hoogvliet RT

Kies andere dealer

Vuurwerk Maassluis

Vuurwerk kopen in Maassluis

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Maassluis bij Mons vuurwerk Hoogvliet. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Maassluis.
Mons vuurwerk Hoogvliet is dé vuurwerkdealer voor de regio Hoogvliet RT, Spijkenisse, Rhoon en Poortugaal. Ook veel mensen uit Hekelingen, Pernis en Charloise kopen vuurwerk bij Mons vuurwerk Hoogvliet.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Maassluis is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Maassluis naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de W.Tellplaats 29 t/m 31 te Hoogvliet RT zijn:

Verkoopdagen & openingstijden
za 28 dec : 8:30 - 18:00 uur
ma 30 dec : 8:30 - 20:00 uur
di 31 dec : 8:30 - 17:00 uur

Komt u uit Maassluis?

Koop uw vuurwerk dan bij Mons vuurwerk Hoogvliet in Hoogvliet RT. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Schiedam, Vlaardingen of Maassluis komt.