Nog 82 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Handelshuys Haarlem

Amsterdamstraat 30a - HAARLEM

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Haarlem

Vuurwerk Haarlem

Vuurwerk kopen in Haarlem

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Haarlem bij Handelshuys Haarlem. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Haarlem.
Handelshuys Haarlem is dé vuurwerkdealer voor de regio HAARLEM, Duinwijk, Santpoort en Spaarndam. Ook veel mensen uit Aerdenhout, Vijfhuien en Zandvoort kopen vuurwerk bij Handelshuys Haarlem.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Haarlem is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Haarlem naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Amsterdamstraat 30a te HAARLEM zijn:

Komt u uit Haarlem?

Koop uw vuurwerk dan bij Handelshuys Haarlem in HAARLEM. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Zwanenburg, Heemstede of Bloemendaal komt.