Nog 164 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: VuurwerkHouten.nl

Pakketboot 25 - Houten

Kies andere dealer

Vuurwerk Schalkwijk

Vuurwerk kopen in Schalkwijk

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Schalkwijk bij VuurwerkHouten.nl. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Schalkwijk.
VuurwerkHouten.nl is dé vuurwerkdealer voor de regio Houten, Nieuwegein, Schalkwijk en â€t Goy. Ook veel mensen uit Tull en t Waal, Utrecht en Bunnik kopen vuurwerk bij VuurwerkHouten.nl.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Schalkwijk is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Schalkwijk naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Pakketboot 25 te Houten zijn:

Voorverkoop: vanaf 09-12-2019 Maandag t/m zaterdag
van 09:00 tot 18:00 uur
1e en 2e kerstdag zijn wij gesloten.

Losse verkoop: 28 dec. 08:00 tot 21:00 uur
30 dec 08:00 tot 21:00 uur
31 dec 08:00 tot 18:00 uur
Zondag 29 december gesloten.

Komt u uit Schalkwijk?

Koop uw vuurwerk dan bij VuurwerkHouten.nl in Houten. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Werkhoven, Vianen of Ijsselstein komt.