Nog 12 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Beeker Tuincentrum

Adsteeg 31 - Beek

Kies andere dealer

Vuurwerk Schimmert

Vuurwerk kopen in Schimmert

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Schimmert bij Beeker Tuincentrum . Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Schimmert.
Beeker Tuincentrum is dé vuurwerkdealer voor de regio Beek, Stein, Schimmert en Valkenburg. Ook veel mensen uit Elsloo, Meerssen en Ulestraten kopen vuurwerk bij Beeker Tuincentrum .

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Schimmert is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Schimmert naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Adsteeg 31 te Beek zijn:

Dinsdag 29 december van 09:00 tot 20:00 uur
Woensdag 30 december van 09:00 tot 20:00 uur
Donderdag31 december van 09:00 tot 17:00 uur

Komt u uit Schimmert?

Koop uw vuurwerk dan bij Beeker Tuincentrum in Beek. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Geleen, Sittard of Spaubeek komt.