Nog 44 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: MT Carwash

Zoelensestraat 39-09 - Kapel Avezaath

Kies andere dealer

Vuurwerk Kapel avezaath

Vuurwerk kopen in Kapel avezaath

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Kapel avezaath bij MT Carwash. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Kapel avezaath.
MT Carwash is dé vuurwerkdealer voor de regio Kapel Avezaath, Tiel, Kerk en Avezaath. Ook veel mensen uit Wadenooijen, Zoelen en Asch kopen vuurwerk bij MT Carwash.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Kapel avezaath is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Kapel avezaath naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Zoelensestraat 39-09 te Kapel Avezaath zijn:

Komt u uit Kapel avezaath?

Koop uw vuurwerk dan bij MT Carwash in Kapel Avezaath. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Zoelmand, Wamel of Den akker komt.