Nog 119 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: De Vuurwerkkoning

Boezemweg 2 a - Oude-Tonge

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Bruinisse

Vuurwerk Bruinisse

Vuurwerk kopen in Bruinisse

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Bruinisse bij De Vuurwerkkoning. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Bruinisse.
De Vuurwerkkoning is dé vuurwerkdealer voor de regio Oude-Tonge, Ooltgensplaat, Sommeldijk en Bruinisse. Ook veel mensen uit Middelharnis, Dirksland en Nieuwe Tonge kopen vuurwerk bij De Vuurwerkkoning.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Bruinisse is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Bruinisse naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Boezemweg 2 a te Oude-Tonge zijn:

Vrijdag 28 december 8:00 tot 21:00 uur
Zaterdag 29 december 8:00 tot 21:00 uur
Maandag 31 december 8:00 tot 17:00 uur

Komt u uit Bruinisse?

Koop uw vuurwerk dan bij De Vuurwerkkoning in Oude-Tonge. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Achthuizen, Herkingen of Den bommel komt.