vuurwerkdealer: De Vuurwerkkoning

Boezemweg 2 a - Oude-Tonge

Kies andere dealer

Helaas, de online verkoop is bij dit afhaalpunt gesloten. Kom naar de winkel en koop tijdens de losse verkoop.

Vuurwerk Nieuwe Tonge

Vuurwerk kopen in Nieuwe Tonge

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Nieuwe Tonge bij De Vuurwerkkoning. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Nieuwe Tonge.
De Vuurwerkkoning is dé vuurwerkdealer voor de regio Oude-Tonge, Ooltgensplaat, Sommeldijk en Bruinisse. Ook veel mensen uit Middelharnis, Dirksland en Nieuwe Tonge kopen vuurwerk bij De Vuurwerkkoning.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Nieuwe Tonge is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Nieuwe Tonge naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Boezemweg 2 a te Oude-Tonge zijn:

OPENINGSTIJDEN 2022

Donderdag 29-12-2022 09:00 - 20:00
Vrijdag 30-12-2022 09:00 - 20:00
Zaterdag 31-12-2022 09:00 - 16:00

Komt u uit Nieuwe Tonge?

Koop uw vuurwerk dan bij De Vuurwerkkoning in Oude-Tonge. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Achthuizen, Herkingen of Den bommel komt.