Nog 141 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Tuincentrum De Biezen

Biezenweg 2a - Beek en Donk

Kies andere dealer

Vuurwerk Lieshout

Vuurwerk kopen in Lieshout

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Lieshout bij Tuincentrum De Biezen. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Lieshout.
Tuincentrum De Biezen is dé vuurwerkdealer voor de regio Beek en Donk, Helmond, Gemert en Aarle-Rixtel. Ook veel mensen uit De Mortel, Erp en Son en Breugel kopen vuurwerk bij Tuincentrum De Biezen.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Lieshout is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Lieshout naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Biezenweg 2a te Beek en Donk zijn:

Ons F1 vuurwerk is momenteel verkrijgbaar bij de JUMBO in Beek en Donk.

Adres JUMBO: Heuvelplein 73, 5741 JJ Beek en Donk

Openingstijden:
Zondag: 10.00 - 17.00
Maandag: 8.00 - 20.00
Dinsdag: 8.00 - 20.00
Woensdag: 8.00 - 20.00
Donderdag: 7.00 - 17.00

Hier kun je kiezen uit veel jeugdvuurwerk! We zien je graag.

Komt u uit Lieshout?

Koop uw vuurwerk dan bij Tuincentrum De Biezen in Beek en Donk. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Lieshout, Bakel of Milheeze komt.