vuurwerkdealer: KARWEI Bodegraven

Lemsteraak 2 - Bodegraven

Kies andere dealer

Helaas, de online verkoop is bij dit afhaalpunt gesloten. Kom naar de winkel en koop tijdens de losse verkoop.

Vuurwerk Bodegraven

Vuurwerk kopen in Bodegraven

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Bodegraven bij KARWEI Bodegraven. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Bodegraven.
KARWEI Bodegraven is dé vuurwerkdealer voor de regio Bodegraven, Weijpoort, Tempel en Zwammerdam. Ook veel mensen uit Reeuwijk, Nieuwerbrug en Waarder kopen vuurwerk bij KARWEI Bodegraven.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Bodegraven is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Bodegraven naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Lemsteraak 2 te Bodegraven zijn:

Dagelijks geopend voor het kopen van categorie F1 vuurwerk.
Ma - Vr: 9.00 - 21.00 uur
Za: 9.00 - 18.00 uur
Zo: 12.00 - 17.00 uur

Losse verkoop & Afhaaldagen internetbestellingen
29 december: 8.00 - 21.00 uur
30 december: 8.00 - 21.00 uur
31 december: 8.00 - 18.00 uur

Komt u uit Bodegraven?

Koop uw vuurwerk dan bij KARWEI Bodegraven in Bodegraven. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Driebruggen, Zegveld of Boskoop komt.