vuurwerkdealer: KARWEI Bodegraven

Lemsteraak 2 - Bodegraven

Kies andere dealer

Wij zijn helaas gesloten voor de vuurwerk verkoop.

Vuurwerk Nieuwerbrug

Vuurwerk kopen in Nieuwerbrug

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Nieuwerbrug bij KARWEI Bodegraven. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Nieuwerbrug.
KARWEI Bodegraven is dé vuurwerkdealer voor de regio Bodegraven, Weijpoort, Tempel en Zwammerdam. Ook veel mensen uit Reeuwijk, Nieuwerbrug en Waarder kopen vuurwerk bij KARWEI Bodegraven.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Nieuwerbrug is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Nieuwerbrug naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Lemsteraak 2 te Bodegraven zijn:

Afhaaldagen:
27 t/m 31 december
Ma - Do : 08:00 - 20:00
Vr : 08:00 - 17:00

Tijdens de lockdown geopend voor het afhalen van internetbestellingen.

Komt u uit Nieuwerbrug?

Koop uw vuurwerk dan bij KARWEI Bodegraven in Bodegraven. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Driebruggen, Zegveld of Boskoop komt.