vuurwerkdealer: X-scooter Vuurwerkshop

Nieuweweg 160 - Veenendaal

Kies andere dealer

Direct online vuurwerk kopen t/m 31 december

Vuurwerk Petenbos

Vuurwerk kopen in Petenbos

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Petenbos bij X-scooter Vuurwerkshop. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Petenbos.
X-scooter Vuurwerkshop is dé vuurwerkdealer voor de regio Veenendaal, De Klomp, Ede en Rhenen. Ook veel mensen uit Renswoude, Bennekom en Elst kopen vuurwerk bij X-scooter Vuurwerkshop.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Petenbos is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Petenbos naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Nieuweweg 160 te Veenendaal zijn:

Komt u uit Petenbos?

Koop uw vuurwerk dan bij X-scooter Vuurwerkshop in Veenendaal. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Achterberg, Petenbos of Dragonder komt.