Nog 284 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Profile Leendert Kuijper

Hoofdstraat 144 - Sassenheim

Kies andere dealer

Vuurwerk De Engel

Vuurwerk kopen in De Engel

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van De Engel bij Profile Leendert Kuijper. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van De Engel.
Profile Leendert Kuijper is dé vuurwerkdealer voor de regio Sassenheim, Lisse, Voorhout en Oegstgeest. Ook veel mensen uit Noordwijkerhout, Teylingen en Warmond kopen vuurwerk bij Profile Leendert Kuijper.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

De Engel is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in De Engel naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Hoofdstraat 144 te Sassenheim zijn:

cat 1.VUURWERK NODIG??
cat 1 .VUURWERK NODIG??
cat 1. VUURWERK NODIG?


Bel Bel Bel Bel Bel
BEL ONS!! 0252211127

Komt u uit De Engel?

Koop uw vuurwerk dan bij Profile Leendert Kuijper in Sassenheim. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Hillegom, Noordwijk of De Engel komt.