Nog 12 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Vuurwerk Hengelo / Hubo

Torenlaan 3 - Hengelo

Kies andere dealer

Vuurwerk Delden

Vuurwerk kopen in Delden

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Delden bij Vuurwerk Hengelo / Hubo. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Delden.
Vuurwerk Hengelo / Hubo is dé vuurwerkdealer voor de regio Hengelo, Borne, Deurningen en Saasveld. Ook veel mensen uit Enschede, Weerselo en Almelo kopen vuurwerk bij Vuurwerk Hengelo / Hubo.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Delden is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Delden naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Torenlaan 3 te Hengelo zijn:

Verkoopdata & tijden 2020
De gehele maand december is het toegestane categorie 1 vuurwerk te koop in onze HUBO bouwmarkt. Hier presenteren we al het verkrijgbare categorie 1 vuurwerk. Dit vuurwerk mag het gehele jaar verkocht en afgestoken worden, dus ook voor 31 december 18.00 uur!

Bestel op de website en wij reserveren je vuurwerk en zetten je order voor je klaar!

Gewijzigde Covid openingstijden HUBO Torenlaan 3:
maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten

Komt u uit Delden?

Koop uw vuurwerk dan bij Vuurwerk Hengelo / Hubo in Hengelo. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Twente, Delden of Oldenzaal komt.