Vuurwerkdealer: Kabalts Vuurwerkhal

Kalkovenweg 5a - Alphen aan de Rijn

Kies andere dealer

Helaas is de online voorverkoop op dit moment gesloten.

Vuurwerk Alphen aan den Rijn

Vuurwerk kopen in Alphen aan den Rijn

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Alphen aan den Rijn bij Kabalts Vuurwerkhal. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Alphen aan den Rijn.
Kabalts Vuurwerkhal is dé vuurwerkdealer voor de regio Alphen aan de Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Ter Aar en Leiden. Ook veel mensen uit Leiderdorp, Bodegraven en Nieuwkoop kopen vuurwerk bij Kabalts Vuurwerkhal.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Alphen aan den Rijn is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Alphen aan den Rijn naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Kalkovenweg 5a te Alphen aan de Rijn zijn:

Losse verkoop dagen:
do 28 dec. 07:00 -21:30 uur
vr 29 dec. 07:00 -21:30 uur
za 30 dec. 07:00 -21:30uur
Zo 31 dec 11:00-17:00 let op!! ALLEEN CAT 1 (mits voorradig)

Komt u uit Alphen aan den Rijn?

Koop uw vuurwerk dan bij Kabalts Vuurwerkhal in Alphen aan de Rijn. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Boskoop, Woubrugge of Koudekerk a/d Rijn komt.