vuurwerkdealer: Kabalts Vuurwerkhal

Kalkovenweg 5a - Alphen aan de Rijn

Kies andere dealer

Helaas, de online verkoop is bij dit afhaalpunt gesloten. Kom naar de winkel en koop tijdens de losse verkoop.

Vuurwerk Leiden

Vuurwerk kopen in Leiden

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Leiden bij Kabalts Vuurwerkhal. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Leiden.
Kabalts Vuurwerkhal is dé vuurwerkdealer voor de regio Alphen aan de Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Ter Aar en Leiden. Ook veel mensen uit Leiderdorp, Bodegraven en Nieuwkoop kopen vuurwerk bij Kabalts Vuurwerkhal.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Leiden is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Leiden naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Kalkovenweg 5a te Alphen aan de Rijn zijn:

IN DE WINKEL IS GENOEG VOORRAAD, OLINE IS DICHT!

Laatste update 31-12 15:30 uur.

Losse verkoop dagen:
do 29 dec. 07:00 -21:30 uur
vr 30 dec. 07:00 -21:30 uur
za 31 dec. 07:00 -19:00 uur

Komt u uit Leiden?

Koop uw vuurwerk dan bij Kabalts Vuurwerkhal in Alphen aan de Rijn. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Boskoop, Woubrugge of Koudekerk a/d Rijn komt.