Nog 42 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Kabalts Vuurwerkhal

Kalkovenweg 5a - Alphen aan de Rijn

Kies andere dealer

Vuurwerk Ter Aar

Vuurwerk kopen in Ter Aar

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Ter Aar bij Kabalts Vuurwerkhal. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Ter Aar.
Kabalts Vuurwerkhal is dé vuurwerkdealer voor de regio Alphen aan de Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Ter Aar en Leiden. Ook veel mensen uit Leiderdorp, Bodegraven en Nieuwkoop kopen vuurwerk bij Kabalts Vuurwerkhal.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Ter Aar is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Ter Aar naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Kalkovenweg 5a te Alphen aan de Rijn zijn:

B2B mag er vuurwerk besteld worden. Graag uw kvk bij opmerkingen plaatsen aub.

Komt u uit Ter Aar?

Koop uw vuurwerk dan bij Kabalts Vuurwerkhal in Alphen aan de Rijn. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Boskoop, Woubrugge of Koudekerk a/d Rijn komt.