vuurwerkdealer: Van Kortenhof Maassluis

Heldringstraat 101 - Maassluis

Kies andere dealer

Direct online vuurwerk kopen t/m 31 december

Vuurwerk Maassluis

Vuurwerk kopen in Maassluis

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Maassluis bij Van Kortenhof Maassluis. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Maassluis.
Van Kortenhof Maassluis is dé vuurwerkdealer voor de regio Maassluis, Vlaardingen, Maasdijk en Schiedam. Ook veel mensen uit Maasland, Rozenburg en Rotterdam kopen vuurwerk bij Van Kortenhof Maassluis.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Maassluis is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Maassluis naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Heldringstraat 101 te Maassluis zijn:

29 december : 08:45 - 17.30
30 december: 08.45 - 17.30
31 december : 08.45 - 16.00

Komt u uit Maassluis?

Koop uw vuurwerk dan bij Van Kortenhof Maassluis in Maassluis. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Naaldwijk, Den Hoorn of Westland komt.