Vuurwerkdealer: Mons Vuurwerk Poortugaal

Achterweg 14 - Poortugaal

Kies andere dealer

Helaas is de online voorverkoop op dit moment gesloten.

Vuurwerk Hoogvliet

Vuurwerk kopen in Hoogvliet

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Hoogvliet bij Mons Vuurwerk Poortugaal. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Hoogvliet.
Mons Vuurwerk Poortugaal is dé vuurwerkdealer voor de regio Poortugaal, Rhoon, Zalmplaat en Hoogvliet. Ook veel mensen uit Smitshoek, Portland en Oudeland kopen vuurwerk bij Mons Vuurwerk Poortugaal.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Hoogvliet is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Hoogvliet naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Achterweg 14 te Poortugaal zijn:

Verkoopdagen & openingstijden
Donderdag 28 dec : 10:00-20.00
Vrijdag 29 dec : 10:00-20.00
Zaterdag 30 dec : 10:00-17:00

Komt u uit Hoogvliet?

Koop uw vuurwerk dan bij Mons Vuurwerk Poortugaal in Poortugaal. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Albrandswaard, Meeuwenplaat of Barendrecht komt.