Vuurwerkdealer: JWB Motorhuis Valkenier

Dr. Willem Dreeslaan 10 - Barneveld

Kies andere dealer

Helaas is de online voorverkoop op dit moment gesloten.

Vuurwerk Terschuur

Vuurwerk kopen in Terschuur

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Terschuur bij JWB Motorhuis Valkenier. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Terschuur.
JWB Motorhuis Valkenier is dé vuurwerkdealer voor de regio Barneveld, Harselaar, Kootwijkerbroek en Stroe. Ook veel mensen uit Lunteren, De Valk en Achterveld kopen vuurwerk bij JWB Motorhuis Valkenier.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Terschuur is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Terschuur naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Dr. Willem Dreeslaan 10 te Barneveld zijn:

Onze vuurwerk winkel is de gehele week geopend voor de voorverkoop en categorie 1 vuurwerk.
Voor categorie 2 verkoop zijn wij
28 december van 8.00-20.00 uur,
30 december van 8.00-21.00 uur en
31 december van 8.00-18.00 uur geopend

Komt u uit Terschuur?

Koop uw vuurwerk dan bij JWB Motorhuis Valkenier in Barneveld. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Voorthuizen, Terschuur of Wekerom komt.