Vuurwerkdealer: Vuurwerk Appelscha

Vaart Zuidzijde 79 - Appelscha

Kies andere dealer

Helaas is de online voorverkoop op dit moment gesloten.

Vuurwerk Hijken

Vuurwerk kopen in Hijken

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Hijken bij Vuurwerk Appelscha. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Hijken.
Vuurwerk Appelscha is dé vuurwerkdealer voor de regio Appelscha, Smilde, Assen en Oosterwolde. Ook veel mensen uit Makkinga, Veenhuizen en Norg kopen vuurwerk bij Vuurwerk Appelscha.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Hijken is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Hijken naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Vaart Zuidzijde 79 te Appelscha zijn:

Gezien de te verwachten drukke omstandigheden is ons advies om zoveel mogelijk online te kopen via de website(s).

Ophalen is mogelijk tijdens de openingstijden:

Donderdag 28-12-2023 van 08.30 - 18.00 uur;
Vrijdag 29-12-2023 van 08.30 - 18.00 uur;
Zaterdag 30-12-2023 van 08.30 - 20.00 uur.

Komt u uit Hijken?

Koop uw vuurwerk dan bij Vuurwerk Appelscha in Appelscha. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Beilen, Hijken of Hoogersmilde komt.