Nog 298 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Fietsspeciaalzaak Nijdam

Kanadeeskestrjitte 5 - Akkrum

Kies andere dealer

Vuurwerk Grou

Vuurwerk kopen in Grou

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Grou bij Fietsspeciaalzaak Nijdam. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Grou.
Fietsspeciaalzaak Nijdam is dé vuurwerkdealer voor de regio Akkrum, Oude schouw, Imsum en Friens. Ook veel mensen uit Grou, Birstum en De herne kopen vuurwerk bij Fietsspeciaalzaak Nijdam.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Grou is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Grou naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Kanadeeskestrjitte 5 te Akkrum zijn:

29 en 30 december van 09.00uur tot 18.00 uur en 31 december van 09.00 uur tot 17.00 uur

Komt u uit Grou?

Koop uw vuurwerk dan bij Fietsspeciaalzaak Nijdam in Akkrum. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Terkapel, Warniahuizen of Poppenhuizen komt.