Nog 118 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Van Oosterhout Tweewielers

Oosterhoutseweg 129b - Teteringen

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Dongen

Vuurwerk Dongen

Vuurwerk kopen in Dongen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Dongen bij Van Oosterhout Tweewielers. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Dongen.
Van Oosterhout Tweewielers is dé vuurwerkdealer voor de regio Teteringen, Oosterhout, Teteringen en Dongen. Ook veel mensen uit Bavel, Dorst en Den hout kopen vuurwerk bij Van Oosterhout Tweewielers.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Dongen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Dongen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Oosterhoutseweg 129b te Teteringen zijn:

Vrijdag 28 december 8:00 tot 21:00 uur
Zaterdag 29 december 8:00 tot 21:00 uur
Zondag 30 december koopdag
Maandag 31 december 8:00 tot 17:00 uur

Komt u uit Dongen?

Koop uw vuurwerk dan bij Van Oosterhout Tweewielers in Teteringen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Made, Prinsenbeek of Rijen komt.