Nog 55 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: C. van den Berg

Van Heusdestraat 16 - Rotterdam

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Rotterdam

Vuurwerk Rotterdam

Vuurwerk kopen in Rotterdam

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Rotterdam bij C. van den Berg. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Rotterdam.
C. van den Berg is dé vuurwerkdealer voor de regio Rotterdam, Oude westen, Blijdorp en Provnierswijk. Ook veel mensen uit Spangen, Tussendijken en Bospolder kopen vuurwerk bij C. van den Berg.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Rotterdam is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Rotterdam naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Van Heusdestraat 16 te Rotterdam zijn:

Komt u uit Rotterdam?

Koop uw vuurwerk dan bij C. van den Berg in Rotterdam. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Delfshaven, Dijkzigt of Nieuwe werk komt.