Nog 55 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: C. van den Berg

Van Heusdestraat 16 - Rotterdam

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Spangen

Vuurwerk Spangen

Vuurwerk kopen in Spangen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Spangen bij C. van den Berg. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Spangen.
C. van den Berg is dé vuurwerkdealer voor de regio Rotterdam, Oude westen, Blijdorp en Provnierswijk. Ook veel mensen uit Spangen, Tussendijken en Bospolder kopen vuurwerk bij C. van den Berg.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Spangen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Spangen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Van Heusdestraat 16 te Rotterdam zijn:

Komt u uit Spangen?

Koop uw vuurwerk dan bij C. van den Berg in Rotterdam. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Delfshaven, Dijkzigt of Nieuwe werk komt.