Nog 289 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Profile van Hassel

Dorpsstraat 29 - Rosmalen

Kies andere dealer

Vuurwerk Vinkel

Vuurwerk kopen in Vinkel

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Vinkel bij Profile van Hassel. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Vinkel.
Profile van Hassel is dé vuurwerkdealer voor de regio Rosmalen, S-hertogenbosch, Nuland en Berlicum. Ook veel mensen uit Elst, Geffen en Vinkel kopen vuurwerk bij Profile van Hassel.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Vinkel is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Vinkel naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Dorpsstraat 29 te Rosmalen zijn:

Vuurwerk verkoop 2020
Alleen Categorie 1 Nu OP = OP
Categorie 1
Van 09.00 uur tot 15.00 uur.
TOT ZIENS bij Profile van Hassel
(instagram) Vuurwerkrosmalen
Let OP COVID19 maatregelen

Komt u uit Vinkel?

Koop uw vuurwerk dan bij Profile van Hassel in Rosmalen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Kaathoven, Hintham of Empel komt.