Nog 95 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: KARWEI Heesch

Cereslaan 9 - Heesch

Kies andere dealer

Vuurwerk Geffen

Vuurwerk kopen in Geffen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Geffen bij KARWEI Heesch. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Geffen.
KARWEI Heesch is dé vuurwerkdealer voor de regio Heesch, Oss, Berghem en Nistelrode. Ook veel mensen uit Geffen, Nuland en Vinkel kopen vuurwerk bij KARWEI Heesch.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Geffen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Geffen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Cereslaan 9 te Heesch zijn:

Maandag tot en met Zaterdag geopend voor afhalen van 9 tot 18 uur. Extra afhaalzondag op 27 december van 12 tot 17 uur !

Komt u uit Geffen?

Koop uw vuurwerk dan bij KARWEI Heesch in Heesch. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Loosbroek, Heeswijk Dinther of Schaijk komt.