vuurwerkdealer: Tuincentrum de Bolusberg

Boerenweg 7 - Bergen op Zoom

Kies andere dealer

Direct online vuurwerk kopen t/m 31 december

Vuurwerk Heerle

Vuurwerk kopen in Heerle

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Heerle bij Tuincentrum de Bolusberg. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Heerle.
Tuincentrum de Bolusberg is dé vuurwerkdealer voor de regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Welberg en Roosendaal. Ook veel mensen uit Heerle, Lepelstraat en Huijbergen kopen vuurwerk bij Tuincentrum de Bolusberg.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Heerle is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Heerle naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Boerenweg 7 te Bergen op Zoom zijn:

normale openingstijden;
maandag t/m vrijdag van 9.00 uur - 18.00 uur
zaterdag van 9.00 uur - 17.00 uur
29 dec. van 8.00 uur - 20.00 uur
30 dec. van 8.00 uur - 20.00 uur
31 dec. van 8.00 uur - 17.00 uur
1e en 2e kerstdag gesloten
ZONDAG 4-11 DECEMBER GEOPEND VAN 11.00-16.00 UUR

Komt u uit Heerle?

Koop uw vuurwerk dan bij Tuincentrum de Bolusberg in Bergen op Zoom. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Moerstraten, Halsteren of Wouw komt.