vuurwerkdealer: Cracker Corner

Papiermolen 14 - Leiden

Kies andere dealer

Helaas, de online verkoop is bij dit afhaalpunt gesloten. Kom naar de winkel en koop tijdens de losse verkoop.

Vuurwerk Leyhof

Vuurwerk kopen in Leyhof

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Leyhof bij Cracker Corner. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Leyhof.
Cracker Corner is dé vuurwerkdealer voor de regio Leiden, Merenwijk, Oegstgeest en Haaswijk. Ook veel mensen uit Warmond, Zwanenburgpolder en Leyhof kopen vuurwerk bij Cracker Corner.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Leyhof is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Leyhof naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Papiermolen 14 te Leiden zijn:

Komt u uit Leyhof?

Koop uw vuurwerk dan bij Cracker Corner in Leiden. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Noorderkwartier, De waard of Hoge mors komt.