vuurwerkdealer: Het Hapje - Vreeswijkstraat

Vreeswijkstraat 145 - Den Haag

Kies andere dealer

Direct online vuurwerk kopen t/m 31 december

Vuurwerk Escamp

Vuurwerk kopen in Escamp

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Escamp bij Het Hapje - Vreeswijkstraat. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Escamp.
Het Hapje - Vreeswijkstraat is dé vuurwerkdealer voor de regio Den Haag, Wateringen, Escamp en De uithof. Ook veel mensen uit Poeldijk, Kwintsheul en Leyenburg kopen vuurwerk bij Het Hapje - Vreeswijkstraat.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Escamp is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Escamp naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Vreeswijkstraat 145 te Den Haag zijn:

WE MOGEN WEER KNALLEND 2023 IN YEAHHHH!!!!!!

De verkoop in de winkel start op Donderdag 29 december van 9.00 tot 22.00. Vrijdag 30 december van 9.00 tot 22.00 en Zaterdag 31 December van 9.00 tot 18.00 .

VREESWIJKSTRAAT INGANG ZUIDERPARK.

Met de verwachte drukte is het raadzaam snel langs te komen
Dagelijks nieuwe aanvoer, maar op is op......
Kom kijken in onze zaak alles staat daar in de vakken.

TOT ZIENS BIJ HET HAPJE VUURWERK VREESWIJKSTRAAT/ INGANG ZUIDERPARK DEN HAAG WWW.HETHAPJE.NL

Komt u uit Escamp?

Koop uw vuurwerk dan bij Het Hapje - Vreeswijkstraat in Den Haag. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Houtwijk, Rijswijk of Esselanden komt.