Direct online vuurwerk kopen tot 30 december 23:59

vuurwerkdealer: Het Hapje - Vreeswijkstraat

Vreeswijkstraat 145 - Den Haag

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Poeldijk

Vuurwerk Poeldijk

Vuurwerk kopen in Poeldijk

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Poeldijk bij Het Hapje - Vreeswijkstraat. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Poeldijk.
Het Hapje - Vreeswijkstraat is dé vuurwerkdealer voor de regio Den Haag, Wateringen, Escamp en De uithof. Ook veel mensen uit Poeldijk, Kwintsheul en Leyenburg kopen vuurwerk bij Het Hapje - Vreeswijkstraat.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Poeldijk is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Poeldijk naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Vreeswijkstraat 145 te Den Haag zijn:

Wij zijn geopend

Vrijdag 28 Dec. 9.00 - 22.00
Zaterdag 29 Dec. 9.00 - 22.00
Maandag 31 Dec. 9.00 - 18.00

TOT ZIENS BIJ HET HAPJE VUURWERK ZUIDERPARK DEN HAAG

Komt u uit Poeldijk?

Koop uw vuurwerk dan bij Het Hapje - Vreeswijkstraat in Den Haag. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Houtwijk, Rijswijk of Esselanden komt.