Nog 118 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Het Hapje - Leyweg

Leyweg 299K - Den Haag

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Den hoorn

Vuurwerk Den hoorn

Vuurwerk kopen in Den hoorn

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Den hoorn bij Het Hapje - Leyweg. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Den hoorn.
Het Hapje - Leyweg is dé vuurwerkdealer voor de regio Den Haag, Wateringen, Excamp en De uithof. Ook veel mensen uit Poeldijk, Kwintsheul en Honselersdijk kopen vuurwerk bij Het Hapje - Leyweg.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Den hoorn is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Den hoorn naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Leyweg 299K te Den Haag zijn:

Wij zijn geopend

Vrijdag 28 dec. van 9.00 - 22.00
Zaterdag 29 dec. van 9.00 - 22.00
Maandag 31 dec. van 9.00 - 18.00

Tot ziens bij Het Hapje Vuurwerk...............

Komt u uit Den hoorn?

Koop uw vuurwerk dan bij Het Hapje - Leyweg in Den Haag. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Pijnacker, Delfgauw of Den hoorn komt.