Nog 132 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: De Vaan Vuurwerk

Zuidhoek 37 - Rotterdam

Kies andere dealer

Vuurwerk Oud charlois

Vuurwerk kopen in Oud charlois

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Oud charlois bij De Vaan Vuurwerk. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Oud charlois.
De Vaan Vuurwerk is dé vuurwerkdealer voor de regio Rotterdam, Pernis, Heijplaat en Hoogvliet. Ook veel mensen uit Rhoon, Charlois en Pendrecht kopen vuurwerk bij De Vaan Vuurwerk.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Oud charlois is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Oud charlois naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Zuidhoek 37 te Rotterdam zijn:

Voorverkoop:
Vrijdag 27 december van 13.00 tot 20.00 uur
Zondag 29 december van 12.00 tot 17.00

Verkoopdagen:
Zaterdag 28 december van 08.00 tot 21.00 uur
Maandag 30 december van 08.00 tot 21.00 uur
Dinsdag 31 december van 08.00 tot 19.00

Let op! Wegens wettelijke bepalingen zijn wij op zondag 29 december alleen open voor het aannemen voor bestellingen voor de 30e en 31e!

Komt u uit Oud charlois?

Koop uw vuurwerk dan bij De Vaan Vuurwerk in Rotterdam. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Oud charlois, Bloemhof of Tarwewijk komt.