vuurwerkdealer: De Vaan Vuurwerk

Zuidhoek 37 - Rotterdam

Kies andere dealer

Wij zijn helaas gesloten voor de vuurwerk verkoop.

Vuurwerk Pernis

Vuurwerk kopen in Pernis

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Pernis bij De Vaan Vuurwerk. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Pernis.
De Vaan Vuurwerk is dé vuurwerkdealer voor de regio Rotterdam, Pernis, Heijplaat en Hoogvliet. Ook veel mensen uit Rhoon, Charlois en Pendrecht kopen vuurwerk bij De Vaan Vuurwerk.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Pernis is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Pernis naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Zuidhoek 37 te Rotterdam zijn:

Na de verschrikkelijke jaren 2020 en 2021 waarin wij geen vuurwerk mochten verkopen zijn we dit jaar extra vroeg om iedereen WEL van vuurwerk te voorzien!

Voor cat 1 vuurwerk zijn we vanaf begin nov open en staat alles in de winkel:

Woensdag 11.00 tot 17.00
vrijdag 11.00 tot 17.00
Zaterdag van 9.30 tot 13.00

Wacht dus niet tot het laatste moment maar bestel op tijd want OP=OP!

Openingstijden tijdens de regulieren verkoop:

Donderdag 29 december van 08.00 tot 20.00
Donderdag 30 december van 08.00 tot 20.00
Vrijdag 31 december van 08.00 tot 19.00

Komt u uit Pernis?

Koop uw vuurwerk dan bij De Vaan Vuurwerk in Rotterdam. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Oud charlois, Bloemhof of Tarwewijk komt.