Nog 174 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Mestenmaker Vlagtwedde

Nieuweweg 7 - Vlagtwedde

Kies andere dealer

Vuurwerk Vriescheloo

Vuurwerk kopen in Vriescheloo

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Vriescheloo bij Mestenmaker Vlagtwedde. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Vriescheloo.
Mestenmaker Vlagtwedde is dé vuurwerkdealer voor de regio Vlagtwedde, Sellingen, Vriescheloo en Barlage. Ook veel mensen uit Bourtange, Onstwedde en Alteveer kopen vuurwerk bij Mestenmaker Vlagtwedde.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Vriescheloo is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Vriescheloo naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Nieuweweg 7 te Vlagtwedde zijn:

Wegens Wisselend assortiment verkopen wij alleen vuurwerk in de winkel.

Dit kan in Vlagwedde, Mussel en Stadskanaal.


Reguliere openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag 09:00 tot 18:00
Zaterdag 08:00 tot 17:00

Wij hebben pauze tussen 12:30 en 13:00

Komt u uit Vriescheloo?

Koop uw vuurwerk dan bij Mestenmaker Vlagtwedde in Vlagtwedde. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Rhederveld, Veelerveen of Wedde komt.