Nog 174 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Mestenmaker Stadskanaal

Steenhouwer 20 - Stadskanaal

Kies andere dealer

Vuurwerk Gasselternijveen

Vuurwerk kopen in Gasselternijveen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Gasselternijveen bij Mestenmaker Stadskanaal. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Gasselternijveen.
Mestenmaker Stadskanaal is dé vuurwerkdealer voor de regio Stadskanaal, Vledderveen, Gasselternijveen en Borger. Ook veel mensen uit Pekela, Wildervank en Nieuw Buinen kopen vuurwerk bij Mestenmaker Stadskanaal.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Gasselternijveen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Gasselternijveen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Steenhouwer 20 te Stadskanaal zijn:

Wegens Wisselend assortiment verkopen wij alleen vuurwerk in de winkel.

Dit kan in Vlagwedde, Mussel en Stadskanaal.


Reguliere openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag 09:00 tot 18:00
Zaterdag 08:00 tot 17:00

Wij hebben pauze tussen 12:30 en 13:00

Komt u uit Gasselternijveen?

Koop uw vuurwerk dan bij Mestenmaker Stadskanaal in Stadskanaal. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Gieten, Nieuwediep of Buinen komt.