Vuurwerkdealer: KARWEI Boskoop

Westpark 1 - Boskoop

Kies andere dealer

Helaas is de online voorverkoop op dit moment gesloten.

Vuurwerk Moerkapelle

Vuurwerk kopen in Moerkapelle

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Moerkapelle bij KARWEI Boskoop. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Moerkapelle.
KARWEI Boskoop is dé vuurwerkdealer voor de regio Boskoop, Waddinxveen, Bleiswijk en Benthuizen. Ook veel mensen uit Moerkapelle, Bodegraven en Reeuwijk kopen vuurwerk bij KARWEI Boskoop.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Moerkapelle is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Moerkapelle naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Westpark 1 te Boskoop zijn:

Showroom geopend
ma-vr 09.00-20.00uur, zat. 09.00-18.00, zondag 13.00-17.00uur.
Losse verkoopdagen: 28, 29 en 30 december.

Openingstijden:
29 december van 09.00-21.00uur
30 december van 09.00-21.00uur
31 December van 09.00-18.00uur
LET OP: 31 december is GEEN verkoopdag

Komt u uit Moerkapelle?

Koop uw vuurwerk dan bij KARWEI Boskoop in Boskoop. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Hazerswoude, Gouda of Zoetermeer komt.