vuurwerkdealer: KARWEI Berkel en Rodenrijs

Berkelse Poort 1 - Berkel en Rodenrijs

Kies andere dealer

Wij zijn helaas gesloten voor de vuurwerk verkoop.

Vuurwerk Delfgauw

Vuurwerk kopen in Delfgauw

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Delfgauw bij KARWEI Berkel en Rodenrijs. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Delfgauw.
KARWEI Berkel en Rodenrijs is dé vuurwerkdealer voor de regio Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Lansingerland en Pijnacker. Ook veel mensen uit Rotterdam, Zoetermeer en Bleiswijk kopen vuurwerk bij KARWEI Berkel en Rodenrijs.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Delfgauw is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Delfgauw naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Berkelse Poort 1 te Berkel en Rodenrijs zijn:

Kijk voor onze actuele openingstijden i.v.m. Covid19 op onze algemene website www.karwei.nl.

Komt u uit Delfgauw?

Koop uw vuurwerk dan bij KARWEI Berkel en Rodenrijs in Berkel en Rodenrijs. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Berkel, Delfgauw of Rodenrijs komt.