Nog 19 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Van Eijk Vuurwerk

Hoofdstraat 3 - Bergambacht

Kies andere dealer

Vuurwerk Koolwijk

Vuurwerk kopen in Koolwijk

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Koolwijk bij Van Eijk Vuurwerk. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Koolwijk.
Van Eijk Vuurwerk is dé vuurwerkdealer voor de regio Bergambacht, Bergstoep, Benedenberg en Zuidbroek. Ook veel mensen uit Schoonhoven, Groot-Ammers en Stolwijk kopen vuurwerk bij Van Eijk Vuurwerk.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Koolwijk is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Koolwijk naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Hoofdstraat 3 te Bergambacht zijn:

Woensdag
29-12-2021:
09.00u - 21.00u

donderdag
30-12-2021:
9.00 - 21.00 uur.

Vrijdag
31-12-2021
9.00 - 17.00 uur

Komt u uit Koolwijk?

Koop uw vuurwerk dan bij Van Eijk Vuurwerk in Bergambacht. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Berkenwoude, Koolwijk of Krimpenerwaard komt.