vuurwerkdealer: Van Eijk Vuurwerk

Hoofdstraat 3 - Bergambacht

Kies andere dealer

Direct online vuurwerk kopen t/m 30 december

Vuurwerk Schoonhoven

Vuurwerk kopen in Schoonhoven

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Schoonhoven bij Van Eijk Vuurwerk. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Schoonhoven.
Van Eijk Vuurwerk is dé vuurwerkdealer voor de regio Bergambacht, Gouda, Lekkerkerk en Zuidbroek. Ook veel mensen uit Schoonhoven, Ammerstol en Stolwijk kopen vuurwerk bij Van Eijk Vuurwerk.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Schoonhoven is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Schoonhoven naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Hoofdstraat 3 te Bergambacht zijn:

Donderdag
28-12-2023:
09.00u - 20.00u

Vrijdag
29-12-2023:
9.00 - 20.00 uur.

Zaterdag
30-12-2023
9.00 - 20.00 uur

Komt u uit Schoonhoven?

Koop uw vuurwerk dan bij Van Eijk Vuurwerk in Bergambacht. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Berkenwoude, Vlist of Krimpenerwaard komt.