vuurwerkdealer: Tuincentrum de Pas

Angerensestraat 46 - Gendt

Kies andere dealer

Direct online vuurwerk kopen t/m 31 december

Vuurwerk Huissen

Vuurwerk kopen in Huissen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Huissen bij Tuincentrum de Pas. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Huissen.
Tuincentrum de Pas is dé vuurwerkdealer voor de regio Gendt, Hulhuizen, Pannerden en Flieren. Ook veel mensen uit Doornenburg, De Pas en Honderdmorgen kopen vuurwerk bij Tuincentrum de Pas.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Huissen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Huissen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Angerensestraat 46 te Gendt zijn:

Bestel nu online!

Openingstijden Losse Verkoop:
bij ons op het Tuincentrum De Pas in Gendt
dinsdag 29 dec 9.00-17.00 uur
woensdag 30 dec 9.00-17.00uur
donderdag 31 dec 9.00-17.00uur

Komt u uit Huissen?

Koop uw vuurwerk dan bij Tuincentrum de Pas in Gendt. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Boerenhoek, Huissen of Bemmel komt.