Vuurwerkdealer: Tuincentrum De Uiver

Rijnstraat 141 - Katwijk

Kies andere dealer

Helaas is de online voorverkoop op dit moment gesloten.

Vuurwerk Valkenburg

Vuurwerk kopen in Valkenburg

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Valkenburg bij Tuincentrum De Uiver. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Valkenburg.
Tuincentrum De Uiver is dé vuurwerkdealer voor de regio Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg en Noordwijk. Ook veel mensen uit Voorhout, Oegstgeest en Warmond kopen vuurwerk bij Tuincentrum De Uiver.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Valkenburg is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Valkenburg naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Rijnstraat 141 te Katwijk zijn:

Cat 1 vuurwerk is nu al te koop

Openingstijden winkel Rijnstraat 141 2223 EA Katwijk:
maandag t/m vrijdag 9:00 - 18:00 uur
zaterdag 9:00 - 17:00 uur
Maandag 25 december, dinsdag 26 december en zondag 31 december gesloten

extra openingstijden voor vuurwerkverkoop
29-12 extra koopavond tot 20:30 uur
30-12 extra koopavond tot 20:00 uur

Komt u uit Valkenburg?

Koop uw vuurwerk dan bij Tuincentrum De Uiver in Katwijk. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Wassenaar, Sassenheim of Leiden komt.