vuurwerkdealer: KlusWijs Noordwolde

Molenstraat 5 - Noordwolde

Kies andere dealer

Wij zijn helaas gesloten voor de vuurwerk verkoop.

Vuurwerk Steggerda

Vuurwerk kopen in Steggerda

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Steggerda bij KlusWijs Noordwolde. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Steggerda.
KlusWijs Noordwolde is dé vuurwerkdealer voor de regio Noordwolde, Zandhuizen, Boijl en Frederiksoord. Ook veel mensen uit Oldeholtpade, Steggerda en Steenwijkerwold kopen vuurwerk bij KlusWijs Noordwolde.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Steggerda is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Steggerda naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Molenstraat 5 te Noordwolde zijn:

Maandag t/m Donderdag:
08.00 uur tot 17.00 uur

Vrijdag:
08.00 uur tot 17.00 uur

Zaterdag:
08.00 uur tot 17.00 uur

Zondag:
Gesloten

Komt u uit Steggerda?

Koop uw vuurwerk dan bij KlusWijs Noordwolde in Noordwolde. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Oldeberkoop, Elsloo of Vledder komt.