Nog 95 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: IJzerhandel Spaarndam

Spaarndammerstraat 135-137 - Amsterdam

Kies andere dealer

Vuurwerk Westpoort

Vuurwerk kopen in Westpoort

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Westpoort bij IJzerhandel Spaarndam. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Westpoort.
IJzerhandel Spaarndam is dé vuurwerkdealer voor de regio Amsterdam, Staatsliedenbuurt, Sloterdijk en Westerpark. Ook veel mensen uit Amsterdam-Centrum, Westpoort en Amsterdam-Noord kopen vuurwerk bij IJzerhandel Spaarndam.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Westpoort is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Westpoort naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Spaarndammerstraat 135-137 te Amsterdam zijn:

Maandag t/m Vrijdag:
10.00u tot 18.00
Zaterdag:
10.00u tot 18.00
op vuurwerkverkoopdagen open:08.00u tot 20.00


Komt u uit Westpoort?

Koop uw vuurwerk dan bij IJzerhandel Spaarndam in Amsterdam. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Diemen, Molenwijk of Mokum komt.