Vuurwerkdealer: KARWEI Wijk bij Duurstede

Hoge Maat 6a - Wijk bij Duurstede

Kies andere dealer

Helaas is de online voorverkoop op dit moment gesloten.

Vuurwerk Cothen

Vuurwerk kopen in Cothen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Cothen bij KARWEI Wijk bij Duurstede. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij bestelvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Cothen.
KARWEI Wijk bij Duurstede is dé vuurwerkdealer voor de regio Wijk bij Duurstede, Cothen, Langbroek en Doorn. Ook veel mensen uit Maurik, Culemborg en Rijswijk kopen vuurwerk bij KARWEI Wijk bij Duurstede.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Cothen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Cothen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Hoge Maat 6a te Wijk bij Duurstede zijn:

Showroom geopend:
ma-vr 09.00-20.00uur, zat. 09.00-18.00, zondag 12.30-16.30uur.
Losse verkoopdagen: 28, 29 en 30 december.

Openingstijden:
28 december van 09.00-21.00uur
29 december van 09.00-21.00uur
30 december van 09.00-18.00uur
LET OP: 31 december is GEEN verkoopdag

Komt u uit Cothen?

Koop uw vuurwerk dan bij KARWEI Wijk bij Duurstede in Wijk bij Duurstede. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Leersum, Maarsbergen of Werkhoven komt.